Stagedagboek Costa Brava – Aangekomen

Kamer

¡Holaaa allemaal!

Gisteren ben ik dan met de bus vertrokken vanaf Utrecht. Na afscheid genomen te hebben van papa mama en me zus gingen Yousra en ik samen met de Snoeyinkbus naar Maastricht. Daar aangekomen moesten we wachten op de bussen om in over te stappen, en zijn we nog even lekker wezen Maccen!:)
Daarna moesten we helaas overstappen, en ging Yousra in de bus naar Salou en ik in de bus naar Malgrat de Mar.

In de bus naar Malgrat werd natuurlijk weer de grootste gek die nogal de weg kwijt was naast mij gezet. Dat heb ik weer!:(

Eindelijk aangekomen in Malgrat werd ik opgehaald door mijn collega´s van Snoeyink. Nadat we daar ff op het kantoor van Snoeyink geweest waren hebben we even ontbeten in het hotel ernaast en vervolgens werd ik door Maarten (mijn stagebegeleider) naar mijn appartement in Piñeda de Mar gebracht. Hier woon ik nu voorlopig samen met collega Ariëtte haar man en hun hond :). Het appartement ligt midden in het centrum van Piñeda en eronder is het internetcafé (handig!!).

Nadat ik aangekomen was in mijn appartement heb ik mijn koffers op m´n kamer neergegooid en ben ik een uurtje gaan slapen, wat wel nodig was na de busreis:). Daarna ben ik even de buurt gaan verkennen, boodschapjes gehaald en daarna lekker naar het strand geweest!
Het is hier nu zo´n 24 graden en de zee was ook al lekker op temperatuur, helaas had ik maar een uurtje de tijd om bij te kleuren want om 15.00 moest ik alweer de trein naar Malgrat nemen om met Ton mee te gaan naar 2 welkomstcocktails. Erg leuk om mee te luisteren wat de mensen allemaal vragen en natuurlijk van de sangria te drinken :p.

Daarna weer even naar kantoor geweest, mijn Snoeyink outfit opgehaald en met collega´s Maarten, Ton en Ariëtte wat gaan eten.

Morgen ben ik lekker de hele dag vrij en ga ik lekker mijn spulletjes verder uitpakken en natuurlijk op het strand liggen :).
Als het internetcafé morgen geopend is zal ik ook even wat foto’s maken en proberen op de site te zetten!

Buenas noche!

Geef een reactie