Stagedagboek Costa Brava – Eerste dagen

Binnenland tocht

Hallooo allemaal, daar ben ik weer :).

Inmiddels weer een paar dagen verder heb ik alweer een hoop meegemaakt ;). Maandag ben ik dan begonnen, de eerste dag was op kantoor in Malgrat. Eigenlijk niet zo veel gedaan behalve veel uitleg gehad (ook belangrijk) en welkomstbrieven klaargemaakt. ’s Middags siësta gehad en daarna om 16.30 tot 19.00 weer bezig geweest op kantoor met informatiemappen.

Dinsdag mocht ik lekker om 04.30 opstaan om mee te gaan naar de bustranfers. Even meegeluisterd naar de buspraatjes en de welkomstbrieven uitgedeeld, leuk is dat ik dan aan de mensen moet vragen naar welke plaats ze op vakantie gaan, en dat de mensen zo gaar (of dom) zijn dat ze het niet meer weten. Na de bustransfer en een soort van race door Pineda en Calella omdat de buschauffeur eigenlijk niet precies wist waar hij moest zijn 😉 doorgevlogen naar kantoor en daarna met Maarten op de motor naar Lloret de Mar en Tossa de mar voor welkomstcocktails.
Na de welkomstcocktails weer door naar ’n makelaar om een appartement in Lloret voor de volgende stagiaires te bekijken. We hadden een afspraak om 13.15 maar met de mentaliteit van de Spanjaarden (Mañana, mañana) werd dat dus bijna 14.00 uur.

Daarna teruggegaan naar het appartement in Pineda de mar, krap ff een uurtje op bed en weer achterop de scooter bij Ariëtte naar Lloret om vervolgens met de bus mensen op te halen en naar het vliegveld te brengen, en daar weer met collega’s op de vlucht te wachten met onze gasten. Na iedereen weer bij het hotel afgezet te hebben weer op de scooter terug en om 01.00 lag ik eindelijk weer op mijn Spaanse matrasje ;). Helaas ging om 07.15 de wekker weer voor de hotelbezoeken in Lloret en Tossa, en ’s middags in Malgrat waar niemand op kwam dagen.

Vandaag ben ik met Ton mee met de binnenland excursie geweest, aangezien ik deze excursie ook moet verkopen is het ook wel handig als ik weet wat het inhoud. We hebben een aantal dorpjes en een stuwmeer bezocht. Erg leuke excursie en zeker een aanrader :).

Morgen weer op hotelbezoek in Calella en Blanes en zaterdag rond een uur of 02.00 opstaan om weer mensen naar het vliegveld te brengen en te halen.

Ik mag het zaterdag helemaal zelf doen (Wel met een collega erbij :)) dus jullie horen nog wel of ik iedereen veilig in zijn hotel heb af heb kunnen zetten :p..!

Geef een reactie