Stagedagboek Costa Brava – Daar ben ik weer!

Blanes

Hallo allemaal!!

Daar ben ik dan eindelijk weer met een nieuw verhaaltje :)!
Het is inmiddels alweer een maand geleden dat ik wat geplaatst heb (want jullie reageerden ook lekker enthousiast) dus tijd voor nieuwe avonturen šŸ˜‰

Inmiddels ben ik wƩƩr verhuist, ik woon nu samen met collega Ariƫtte in Pineda de Mar (waar ik de eerste week van mijn stage ook verbleven had), maar hier zal ik tot het einde van mijn stage blijven.

Half mei ben ik een weekendje naar Salou geweest. Mijn ex-klasgenootje en Snoeyinkcollega Yousra doet hier haar stage en ik mocht gezellig het weekend komen logeren! Op zaterdag kwam ik na een lange reis aan in Salou en Ā“s avonds zijn we meteen de discotheken van Salou wezen verkennen. De volgende dag zijn we naar Pretpark+Waterpark Port Aventura geweest, het waterpark was niet zoĀ“n succes aangezien het die dag niet meer opgehouden is met regenen en we onze bikini dus niet nodig hadden. Het pretpark zelf was best leuk al is het wat minder als je na 1 achtbaan (en dus meteen de laatste) al doorweekt bent van de regen.

Ook zijn eind mei de andere stagiaires Jenny en Sarah aangekomen, die samen met Gaby nu in het appartement in Lloret de Mar verblijven, dus we zijn nu gezellig 4vrouw sterk! De eerste week dat hun aankwamen zijn we gezellig met al het personeel uit eten geweest (Voor ons spaghetti en kip en gƩƩƩƩƩn vieze rare Spaanse gerechten!).
Ook hebben we de discotheken van Lloret verkend voor de route van onze kroegentocht. De eerste (en tot nu toe nog enigste) kroegentocht hebben wij in de week van de Springbreak gehouden, en met zoĀ“n 100 jongeren was het een gezellige avond!

2 Weken geleden ben ik met Ariƫtte en haar man Javier naar de Zigeunermarkt in Tordera geweest. Dit is 1 van de grootste markten van de Costa Brava en was erg leuk om een keer naar toe te gaan :). Leuk ook dat dit dus een zigeunermarkt is waar wij altijd waarschuwen voor zakkenrollers, en dat dus ook de Nederlanders weer voor onze neus beroofd werden.

Het werken gaat verder nog zĀ“n gangetje. Er gebeurt nog van alles, zoals toen de bus waarin we gasten naar het vliegveld zouden brengen er op de snelweg mee kapte, en we dus midden op de snelweg de gasten+koffers naar een andere bus (die 3 kwartier later kwam) moesten verplaatsen. Verder is het nog steeds vrij rustig, maar die siĆ«sta (Tussen 1 en 4 vrij) Ā“s middags is toch wel erg lekker :D.

Verder zijn deze week mijn ouders gezellig op bezoek gekomen. Vandaag heb ik ze meegenomen naar Blanes, waar we bij de bekende Botanische tuinen (zie fotoĀ“s) zijn geweest. Morgen gaan ze mee naar de Zigeunermarkt van Tordera, oppassen voor de zakkenrollers dus!!

Nou dit was de afgelopen maand even ingekort, binnenkort gaan we wat meer excursies doen (o.a. Jeepsafari, Beach Party en Waterworld) dus dan heb ik weer volop te vertellen en zal ik weer wat fotoĀ“s plaatsen!

Hasta Luego!!!

Geef een reactie