20 foto’s om je te inspireren die USA roadtrip NU te maken!

USA Roadtrip San Francisco 3
San Francisco – Golden Gate Bridge
USA Roadtrip San Francisco 2
San Francisco – Painted ladies
USA Roadtrip San Francisco
San Francisco – Alcatraz
USA Roadtrip onderweg
Onderweg.

USA Roadtrip Motel

USA Roadtrip Yosemite national park
Yosemite National Park
USA Roadtrip Yosemite
Yosemite National Park

 

USA Roadtrip Death Valley
Death Valley National Park
USA Roadtrip Las Vegas (2)
Las Vegas
USA Roadtrip Las Vegas
Las Vegas – The Strip
USA Roadtrip Zion
Uitzicht onderweg.
USA Roadtrip Bryce Canyon
Bryce Canyon National Park
USA Roadtrip Monument Valley 2
Monument Valley National Park
USA Roadtrip uitzicht
Monument Valley National Park

USA Roadtrip Monument Valley

USA Roadtrip Grand Canyon (2)
Grand Canyon National Park
USA Roadtrip Universal Studios
Los Angeles – Universal Studios
USA Roadtrip Los Angeles
Los Angeles
USA Roadtrip Walk of Fame
Los Angeles – Walk of Fame

Hoewel ik inmiddels een redelijk aantal landen heb bezocht is mijn reis door de USA één van de reizen die mij het meeste bij is gebleven. In 2012 maakte ik samen met vriendin Sandra een roadtrip vanaf San Francisco naar Las Vegas en Los Angeles. We hebben in ongeveer 2,5 week met onze huurauto meer dan 3000 kilometer afgelegd. Daar zaten soms best lange ritten (zo’n 6 uur) tussen.

Bijzonder aan de USA is, is dat het landschap en de steden er zó ontzettend afwisselend zijn. Een rit van 6 uur is daarom absoluut geen straf! Door de vele tv-series en films die in de USA worden opgenomen is een roadtrip stiekem ook een feest van herkenning. Want wie heeft er geen film gezien met daarin de Golden Gate Bridge, de beroemde Strip of de skyline van Los Angeles? Zo bijzonder om alles eens met eigen ogen te zien!

Doordat de verschillende steden en nationale parken op onze route zeer goed bereikbaar waren was een roadtrip de perfecte manier om de USA te verkennen. Een huurauto (of camper) geeft zoveel vrijheid en gaf ons de kans ons eigen programma in te delen én tussendoor te stoppen en te genieten van de mooie uitzichten. Onze reis door de USA proefde absoluut naar meer dus ik wil zeker nog een keer terug. Ben jij nog nooit in de USA geweest? Boek dan nu dat vliegticket, reserveer een huurauto en GA :-).