Leukste bezienswaardigheden en tours in Medellín, Colombia

Leukste bezienswaardigheden en tours in Medellín, Colombia

Medellín was voor mij dé verrassing van Colombia. Waar de stad vroeger werd geteisterd door drugskartels en bendes – en zelfs bekend stond als de gevaarlijkste stad ter wereld – heeft Medellín inmiddels een flinke transformatie doorstaan. Er is veel geïnvesteerd in de infrastructuur, waardoor de buitenwijken van de stad beter met het centrum verbonden zijn en de locals makkelijker aan een baan kunnen komen.

Lees meer “Leukste bezienswaardigheden en tours in Medellín, Colombia”

Panama-stad bezienswaardigheden: 7 leukste plekken en activiteiten

Panama-stad bezienswaardigheden: 7 leukste plekken en activiteiten

Benieuwd naar de leukste activiteiten en bezienswaardigheden in Panama-stad? Net als veel andere reizigers naar Centraal- en Zuid-Amerika had ik een overstap in Panama-stad. Mijn eindbestemming was Colombia, maar tegen een tweedaags bezoek aan Panama-stad zeg ik natuurlijk geen nee.

Twee dagen is te kort om echt álles te zien, maar lang genoeg om een goede indruk van deze bijzondere metropool te krijgen. Zo ontdekte ik de oude stad Casco Viejo, bezocht ik het beroemde Panama-kanaal en maakte ik een dagtrip naar de jungle waar ik heel veel wildlife spotte. Een afwisselende bestemming dus, waar je in korte tijd ontzettend veel kunt zien en doen.

Lees meer “Panama-stad bezienswaardigheden: 7 leukste plekken en activiteiten”

Colombia rondreis in twee weken: beste reisroute en tips

Colombia rondreis in twee weken: beste reisroute en tips

Wil jij graag naar Colombia en ben je van plan om in twee weken een rondreis te maken? Dan is het belangrijk om op tijd te beginnen met het plannen van je reisroute en treffen van voorbereidingen.

Colombia is een groot en divers land in Zuid-Amerika. Dat maakt het een fantastische bestemming om doorheen te reizen, maar ook uitdagender omdat het veel uitzoekwerk is en je soms keuzes moet maken.

Lees meer “Colombia rondreis in twee weken: beste reisroute en tips”