Dit zijn de 9 mooiste stranden op Aruba (+ handige kaart)

Dit zijn de 9 mooiste stranden op Aruba (+ handige kaart)

Aruba is een prachtig eiland in de Caribbean. Het eiland staat bekend om de uitgestrekte witte zandstranden met palmbomen en helderblauwe zee. Ben je op zoek naar een onvergetelijke strandvakantie op een paradijselijke bestemming? Dan is Aruba het perfecte eiland.

Lees meer “Dit zijn de 9 mooiste stranden op Aruba (+ handige kaart)”

Aruba bezienswaardigheden: tips voor de mooiste plekken

Aruba bezienswaardigheden: tips voor de mooiste plekken

Aruba is een fantastische zonbestemming voor een vakantie in de Caribbean. Het eiland is onderdeel van de drie ABC-eilanden (Aruba, Bonaire en Curaçao) en populair onder zonaanbidders, duikers en snorkelaars. Witte stranden, blauwe zee en wuivende palmbomen. De locals noemen het niet voor niets “One Happy Island“.

Lees meer “Aruba bezienswaardigheden: tips voor de mooiste plekken”

Overnachten in een boutique appartement bij Elements of Aruba

Overnachten in een boutique appartement bij Elements of Aruba

Op zoek naar een accommodatie voor een vakantie op Aruba? Dan heb ik een leuke tip voor je! Tijdens mijn vakantie op Aruba verbleef ik in een heel fijn appartement van Elements of Aruba. Een heerlijk rustig plekje op het eiland. Ver genoeg van de drukte van Oranjestad en Palm Beach om te kunnen genieten van de rust, maar dichtbij genoeg om stad én strand binnen 5 a 10 minuten rijden te kunnen bereiken.

Lees meer “Overnachten in een boutique appartement bij Elements of Aruba”

Washington Slagbaai National Park op Bonaire bezoeken

Washington Slagbaai National Park op Bonaire bezoeken

Washington Slagbaai National Park is wat mij betreft de allermooiste plek op Bonaire. In tegenstelling tot het vlakke en droge zuiden, is dit noordelijke stukje Bonaire heuvelachtig en groen. Op ontdekking door het park kom je langs schitterende zoutmeren, de ruige kustlijn van het oosten en uitgestrekte velden vol cactussen. Ook aan wildlife ontbreekt het hier niet, want de kans is groot dat je hier flamingo’s, leguanen en hagedissen tegenkomt. Je zwemkleding kan hier trouwens ook mee, want er zijn genoeg idyllische strandjes om een duik te nemen en de kleurrijke onderwaterwereld te ontdekken. Kortom, genoeg reden om een dagje naar Slagbaai Park te plannen.

Lees meer “Washington Slagbaai National Park op Bonaire bezoeken”