De mooiste autoroute van Gran Canaria: GC-200

De mooiste autoroute van Gran Canaria: GC-200

Plannen voor een vakantie naar Gran Canaria? En op zoek naar een leuke activiteit? Dan is het huren van een auto echt een aanrader. Gran Canaria is 1.560 km² groot en beschikt over een goed wegennet. Het eiland is van vulkanische oorsprong en heeft een afwisselend landschap met fantastische uitzichten.

Lees meer “De mooiste autoroute van Gran Canaria: GC-200”

Hotel H10 Conquistador in Playa de Las Americas op Tenerife

Hotel H10 Conquistador in Playa de Las Americas op Tenerife

De bruisende badplaats Playa de Las Americas ligt in het zuiden van Tenerife en bevindt zich op slechts 15 minuten rijden van Tenerife Sur Airport. Het klimaat van Playa de Las Americas kent weinig neerslag en veel zonuren. Niet zo gek dus dat het dé plek is waar de meeste toeristen tijdens hun vakantie op Tenerife vertoeven. Ook ik verbleef in deze zonnige badplaats; om precies te zijn in het populaire hotel H10 Conquistador.

Lees meer “Hotel H10 Conquistador in Playa de Las Americas op Tenerife”

De vulkaan El Teide bezoeken op Tenerife

De vulkaan El Teide bezoeken op Tenerife

Neem een reusachtige vulkaan, spectaculaire uitzichten boven de wolken, een bijzonder maanlandschap en je hebt de El Teide. Het absolute hoogtepunt van Tenerife. De 3718 meter hoge vulkaan trekt jaarlijks meer dan 3 miljoen bezoekers en is daarmee niet alleen dé topattractie van Tenerife, maar ook het meest bezochte nationale park van Spanje en zelfs van Europa. Het park barst van de mooie wandelroutes waar je op elke hoek weer verrast wordt door een waanzinnig uitzicht. Een bezoek aan El Teide is dan ook echt een van de leukste activiteiten op Tenerife.

Lees meer “De vulkaan El Teide bezoeken op Tenerife”