Reisdagboek | Grand Canyon

Grand Canyon

Eergisteren zijn we vanuit Monument Valley naar de Grand Canyon gereden. We waren vroeg op en kwamen lekker al begin van de middag bij de Canyon aan.. Eerst hebben we nog een stop bij “Little Colorado” gemaakt. Hierna hebben we onze reis vervolgd. Onze route voerde ons langs de “South Rim”. Als eerste zijn we bij “Desert View” gestopt. Hier staat een uitkijktoren vanwaar je een heel goed uitzicht over de Canyon hebt. Hierna hebben we nog een aantal stops gemaakt bij onder andere Grandview point.

Bij alle uitzichtpunten kun je wat informatie vinden over de Grand Canyon. De Grand Canyon is één van de wereldwonderen en dat is niet voor niets; het is een adembenemend landschap vol ravijnen en de woeste Colorado rivier die er doorheen raast. Ik moet eerlijk zeggen dat het landschap heel indrukwekkend is, maar stiekem vond ik Monument Valley toch mooier!

little-colorado

Grand Canyon

Je kunt ook hikes doen waarbij je de Grand Canyon helemaal afdaald. Daarnaast zijn er verschillende andere activiteiten te doen zoals een helicoptervlucht. Omdat wij de Grand Canyon al vanaf verschillende uitzichtpunten goed hadden gezien en maar één dag hadden besloten we door naar het hotel in Grand Canyon Village te gaan.

grand-canyon-rondreis grand-canyon

Lake Havasu City

De volgende dag kwamen we begin van de middag kwamen we aan in Lake Havasu City. We konden gelukkig direct inchecken. Hierna hebben we onze bikini’s aangetrokken en zijn direct het rustige zwembad ingedoken. Het was echt heet: zelfs het zwembadwater was lauw. Omdat het rustig was raakten we gauw aan de praat met andere gasten. Die verbaasden zich erover dat we nog zo jong zijn en alleen met de auto durven te reizen. Ook hebben we alvast een hoop tips gehad voor in Los Angeles: het eindpunt van onze rondreis door de Verenigde Staten!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.