Workshop Instagram

Met inmiddels meer dan 800 miljoen gebruikers is Instagram één van de belangrijkste social media kanalen van dit moment. Hoewel het plaatsen van een foto een simpele handeling lijkt, komt er bij het laten groeien van het aantal volgers en het krijgen van engagement veel meer kijken. Ben jij een startende ondernemer, blogger, vlogger, marketeer of heb je gewoon interesse in Instagram? En wil je in slechts één avond leren hoe je jouw Instagram account succesvol in kunt zetten en laten groeien? Schrijf je dan in voor de workshop Instagram!

De Workshop Instagram is voor iedereen met een Instagram account. We gaan er vanuit dat je beschikt over basiskennis* en dus weet hoe je een Instagram post maakt, wat het nut van hashtags is, waar locatietags voor dienen en wat Instagram stories zijn. Tijdens de workshop delen wij onze persoonlijke successen en ervaringen. We gaan dieper in op het optimaliseren van jouw bestaande account met als doel het aantal volgers én het engagement van jouw account te laten groeien.

* Beschik je nog niet over basiskennis? Bij voldoende interesse geven wij een workshop Instagram voor beginners. Neem contact op voor meer informatie.

Programma

 • Het optimaliseren van je bio en profielfoto
 • Inzicht in je doelgroep
 • Jouw eigen stijl en verhaal
 • Meer volgers, likes en engagement
 • Instagram Stories
 • Media kit

Wij zorgen voor

 • Praktische tips & tricks die je direct toe kunt passen
 • Een professionele en goed bereikbare locatie
 • Koffie, thee en iets lekkers
 • Een kleine groep van maximaal 12 deelnemers
 • Persoonlijke aandacht en begeleiding. Ook ná de training
 • Een verrassing na afloop van de training!

De Instagram Experts

Tineke KoningTineke is werkzaam als project secretaresse en document controller voor internationale bedrijven. Sinds kort heeft ze haar eigen bedrijf en is werkzaam als Zzp’er. Daarnaast houdt ze van reizen en heeft een passie voor fotografie. Met haar Instagramaccount vertelt ze verhalen over haar reizen.


Kimberley Griffioen

Kimberley is werkzaam als marketeer in de Hospitality branche. Daarnaast houdt zij zich bezig met reizen, fotograferen en het onderhouden van haar eigen reisblog, Just Go Global. Met haar Instagram account Just Go Global bereikt Kimberley ruim 18.000 volgers en is zij zeer ervaren in het toepassen van diverse groei strategieën.

Volg Kimberley op Instagram, Twitter, LinkedIn of Facebook.


Praktische informatie

Tijdens de training gebruik je je smartphone met daarop de Instagram app. Zorg ervoor dat je accu vol is of neem een oplader mee. Wil je tijdens de workshop direct een start maken met jouw mediakit? Neem dan je laptop mee.

Inschrijven

Via dit formulier schrijf je je in voor de workshop Instagram op woensdag 7 maart 2018 in La Vie Meeting Center Utrecht, de workshop duurt van 19:00 tot 22:00 uur. De kosten bedragen € 40 incl. btw. Na inschrijving ontvang je aanvullende praktische informatie.

Heb je vooraf nog vragen? Neem dan contact op.