Samenwerken

Als je de “over mij” pagina hebt gelezen weet je al een beetje meer over mij. Op deze pagina vertel ik je graag meer over Just Go Global en de mogelijkheden voor een samenwerking.

Just Go Global gaat over reizen. Door middel van blogs, video’s en foto’s krijgen bezoekers van Just Go Global een eerlijke indruk over bestemmingen, activiteiten, reisartikelen en accommodaties. Bestemmingen die door Just Go Global worden bezocht variëren van Europese stedentrips tot verre rondreizen. De ene keer met een backpack in een hostel en de andere keer met de koffer naar een all-inclusive resort.

Justgoglobal.nl trekt met name Nederlandse en Belgische bezoekers tussen de 20-35 jaar. Op Social Media, en met name Instagram, genieten meer dan 20.000 wereldwijde volgers van de foto’s en verhalen van Just Go Global. Mijn Media Kit met statistieken stel ik graag beschikbaar op aanvraag. Bekijk ook In de media.

Samenwerken?

Ik sta open voor samenwerkingen die passen bij mijn blog en interessant zijn voor mijn doelgroep. Ik ben gespecialiseerd in (online) marketing en social media en kijk graag samen met jou naar de mogelijkheden om jouw product succesvol onder de aandacht te brengen.  Samenwerkingen zoals advertorials zullen altijd eerlijk in een artikel worden vermeld.

Mogelijkheden

  • Een advertorial
  • Een persreis
  • Een winactie
  • Een review van een product, activiteit of accommodatie
  • Contentcreatie zoals (drone)fotografie, een video of een blog
  • Instagram takeovers / Instagram stories / Instagram workshop

Meer informatie? Stuur gerust een mail naar info@justgoglobal.nl of vul het contactformulier in.

Samenwerkingspartners

Klik op de logo’s om de samenwerking te bekijken.

 
national geographic     Nhow Rotterdamtransaviainterrail


st regisneckermann reizen