Washington Slagbaai National Park op Bonaire bezoeken

Washington Slagbaai National Park op Bonaire bezoeken

Washington Slagbaai National Park is wat mij betreft de allermooiste plek op Bonaire. In tegenstelling tot het vlakke en droge zuiden, is dit noordelijke stukje Bonaire heuvelachtig en groen. Op ontdekking door het park kom je langs schitterende zoutmeren, de ruige kustlijn van het oosten en uitgestrekte velden vol cactussen. Ook aan wildlife ontbreekt het hier niet, want de kans is groot dat je hier flamingo’s, leguanen en hagedissen tegenkomt. Je zwemkleding kan hier trouwens ook mee, want er zijn genoeg idyllische strandjes om een duik te nemen en de kleurrijke onderwaterwereld te ontdekken. Kortom, genoeg reden om een dagje naar Slagbaai Park te plannen.

Lees meer “Washington Slagbaai National Park op Bonaire bezoeken”

Dit zijn de mooiste stranden op Bonaire! (+ handige kaart)

Dit zijn de mooiste stranden op Bonaire! (+ handige kaart)

De mooiste stranden op Bonaire kun je het beste met een huurauto ontdekken. Want hoewel Bonaire eerder bekend staat als duikersparadijs dan als strandbestemming; mooie stranden zijn er genoeg! Van hippe beachclubs en privé strand op je eigen resort tot verborgen pareltjes waar de locals komen. Elk strand heeft zijn eigen charme en het water is overal even prachtig helderblauw. Plannen om op vakantie gaan naar Bonaire? Dan wil je deze stranden zeker niet missen!

Lees meer “Dit zijn de mooiste stranden op Bonaire! (+ handige kaart)”

Dit zijn de 10 leukste activiteiten om te doen op Bonaire!

Dit zijn de 10 leukste activiteiten om te doen op Bonaire!

Bonaire heeft prachtige stranden en vrijwel altijd lekker weer, maar er zijn nog veel meer redenen voor een vakantie naar dit zonovergoten eiland. Het Caribische eiland heeft een geweldige onderwaterwereld, een grote diversiteit aan flora en fauna, historie en veel leuke restaurants en mooie stranden. Hoewel Bonaire relatief klein is kun je je hier dus prima vermaken. In deze blog lees je wat de 10 leukste activiteiten zijn om te doen op Bonaire!

Lees meer “Dit zijn de 10 leukste activiteiten om te doen op Bonaire!”