Over Just Go Global Reisblog

Ben je op zoek naar handige reistips, inspiratie voor leuke bestemmingen, activiteiten en de mooiste hotels? Of wil je meer weten over soloreizen?

Dan ben je hier op de juiste plek!

In 2017 heb ik Just Go Global Reisblog opgericht. De naam is afgeleid van mijn motto: Wil je op reis? Wacht dan niet tot je pensioen of tot anderen met je mee willen gaan, maar ga gewoon.

Boek dat ticket, pak je koffer en stap op het vliegtuig.

Oftewel: JUST GO!

Op Just Go Global vind je blogs over meer dan 40 landen verspreid over de continenten Afrika, Azië, Europa, Noord-Amerika en Zuid-Amerika. De blogs bieden inspiratie en praktische tips die jouw helpen bij het plannen van jouw vakantie, of dat nu een stedentrip, zonvakantie of avontuurlijke rondreis is.

Ben je benieuwd naar wat je kunt verwachten? Dit zijn 5 van mijn meest gelezen blogs:

Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwste blogs? Meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief.

Over mij

Al zo lang als ik me kan herinneren heb ik een passie voor reizen.

Gingen we vroeger met de caravan naar de camping? Dan wilde ik steevast leuke dorpjes en steden in de buurt bezoeken.

De eerste keer zonder ouders op reis? Ik verkoos het bekijken van de piramides in Egypte boven feestvakanties naar bestemmingen zoals Lloret de Mar.

Dat ik voor de opleiding toerisme koos, is achteraf gezien een logische keuze geweest. En dat ik vervolgens voor mijn stage een half jaar naar Spanje vertrok, kon ook geen verrassing zijn.

Het reisvirus lijkt diepgeworteld aanwezig in mijn dna, want zelfs mijn sterrenbeeld (ik ben een boogschutter) bevestigt dat het maken van avontuurlijke reizen is voorbestemd. 😉

Na het afronden van mijn opleiding maakte ik steeds meer reizen en ontdekte ik ook het soloreizen. Ik bezocht uiteenlopende bestemmingen zoals Zuid-Afrika, Panama, Jordanië en Ierland. Inmiddels staat de teller op meer dan 40 landen, waarvan een aanzienlijk deel solo.

Reiskaart
Mijn kaart met bezochte landen

In 2014 richtte ik Just Go Global Reisblog als (destijds) hobbyblog op. Inmiddels kun je wel stellen dat die hobby flink uit de hand gelopen is, want in 2017 schreef ik Just Go Global in bij de Kamer van Koophandel en in 2018 besloot ik minder uren in loondienst te gaan werken om meer tijd aan mijn werk als reisblogger te kunnen besteden.

Inmiddels lezen maandelijks ruim 10.000 unieke bezoekers mijn blogs en volgen meer dan 20.000 mensen mijn reisverhalen via social media. Leuk dat jij daar nu ook onderdeel van bent! Ik hoop je via mijn blogs te inspireren om mooie reizen te maken.

Met reislustige groet,

Kimberley

Just Go Global reisblogger Kimberley

PS. Volg je mij al op Instagram of Facebook?  

Heb je vragen, opmerkingen of wil je samenwerken? Leuk! Kijk voor meer informatie op mijn pagina samenwerken of stuur een mail naar info@justgoglobal.nl.

pinit fg en rect red 28