Over mij

Kimberley Griffioen

Welkom op mijn reisblog JustGoGlobal.nl!

Mijn naam is Kimberley, ik ben 28 jaar oud en woon in Utrecht. Van jongs af aan ga ik al graag op reis. Dat begon toen ik klein was met kamperen in Spanje maar toen ik eenmaal voor het eerst met een vliegtuig gevlogen had was ik helemaal verkocht! Snel volgde de keuze voor de opleiding toerisme en vertrok ik voor een halfjaar stage naar Spanje.

Op dit moment woon ik alweer een tijd in Nederland, werk ik fulltime (Marketing en Communicatie) en besteed ik mijn inkomen en vakantiedagen vooral aan mijn grote passie: reizen. Middels deze blog deel ik graag mijn ervaringen met verschillende soorten reizen: van backpacken tot all-inclusive en van stedentrips tot rondreizen. Alles komt aan bod! Daarnaast stap ik regelmatig alleen het vliegtuig in om op soloavontuur te gaan. Wil je meer informatie over soloreizen? Dan ben je op deze blog aan het juiste adres.

Doormiddel van mijn reisblogs hoop ik je “mee op reis” te nemen en te laten zien dat een fulltime baan geen excuus is om mooie reizen te kunnen maken. Daarnaast vind ik het stiekem zelf ook leuk om af en toe eens terug te “bladeren” door mijn eigen reisverhalen en bijzondere herinneringen op te halen.

Hopelijk kan ik je inspireren om zelf mooie reizen te gaan maken!

Groet,

Kimberley

JustGoGlobal

 

 

 

 

 


Heb je vragen,opmerkingen of wil je samenwerken? Neem dan gerust contact op via onderstaand formulier.