Over mij

JustGoGlobal klein 2

Welkom op mijn reisblog JustGoGlobal.nl!

Mijn naam is Kimberley. Ik ben een 28-jarige creatieveling die houdt van reizen, fotograferen en schrijven. Van jongs af aan ga ik al graag op reis. Dat begon toen ik klein was met kamperen in Spanje maar toen ik eenmaal voor het eerst met een vliegtuig gevlogen had was ik helemaal verkocht! Snel volgde de keuze voor de opleiding toerisme en vertrok ik voor een halfjaar stage naar Spanje en vanaf dat moment ben ik ook begonnen met bloggen.

Inmiddels zijn we zo’n 10 jaar verder, heb ik 25+ landen bezocht en woon ik gewoon in Nederland. Mijn blog heeft een flinke upgrade gekregen, de bezoekersaantallen zijn gegroeid en ik schrijf wekelijks over mijn reiservaringen. Want naast mijn fulltime baan reis ik nog steeds ontzettend graag en stap ik ook steeds vaker alleen op het vliegtuig.

Middels dit blog hoop ik je nuttige tips te geven en te inspireren je reisdromen niet uit te stellen maar uit te laten komen. Vandaar de naam van mijn blog, just go global!

Groet,

Kimberley

P.s. Volg je mij al op InstagramFacebook en Twitter?


Heb je vragen,opmerkingen of wil je samenwerken? Neem dan gerust contact op via onderstaand formulier. Mijn Mediakit is beschikbaar op aanvraag.