Over mij

JustGoGlobal klein 2

Welkom op mijn reisblog JustGoGlobal.nl!

Mijn naam is Kimberley. Ik ben een 31-jarige creatieveling die houdt van reizen, fotograferen en schrijven. Van jongs af aan ga ik al graag op reis. Dat begon toen ik klein was met kamperen in Spanje maar toen ik eenmaal voor het eerst met een vliegtuig gevlogen had was ik helemaal verkocht! Al snel volgde de keuze voor de opleiding toerisme en vertrok ik voor een halfjaar stage naar Spanje. Vanaf dat moment ben ik ook gestart met bloggen.

Inmiddels zijn we ruim 10 jaar verder, heb ik 30+ landen bezocht en woon ik gewoon in Nederland. In het dagelijks leven combineer ik mijn baan als Marketeer met het onderhouden van mijn blog maar wanneer ik vrij ben stap ik nog steeds het liefst op het vliegtuig naar een voor mij nog onbekende bestemming. Momenteel schrijf ik wekelijks over reizen en inmiddels volgen meer dan 20.000 mensen mijn reiservaringen via social media.

Middels dit blog hoop ik je nuttige tips te geven en te inspireren je reisdromen niet uit te stellen maar uit te laten komen. Vandaar de naam van mijn blog, Just Go Global!

Groet,

Kimberley

P.s. Volg je mij al op InstagramFacebook en Twitter?


Heb je vragen,opmerkingen of wil je samenwerken? Kijk dan op mijn pagina samenwerken of neem direct contact op.

pinit fg en rect red 28