Samsung SmartTag: bluetooth tracker review

Samsung SmartTag: bluetooth tracker review

Als frequente reiziger heb je het misschien al eens meegemaakt: je koffer raakt kwijt op reis. Achtergebleven op de luchthaven van vertrek, verdwenen tijdens een overstap of verwisseld met een koffer van iemand anders. Het kan een enorm frustrerend zijn, want in plaats van genieten van je vakantie moet je je plotseling bezig houden met het terugkrijgen van je spullen.

Lees meer “Samsung SmartTag: bluetooth tracker review”

7x leuke bestemmingen in Europa om als vrouw alleen te reizen

7x leuke bestemmingen in Europa om als vrouw alleen te reizen

Solo-reizen als vrouw wordt steeds populairder en is voor alle leeftijden. Binnen Europa zijn er veel leuke steden en landen die geschikt zijn voor een soloreis. Met name in West-Europa is alleen reizen heel gebruikelijk en veilig, zodat je onbezorgd kunt genieten van een leuke vakantie of citytrip.

Lees meer “7x leuke bestemmingen in Europa om als vrouw alleen te reizen”

21x leukste stedentrips in Europa

21x leukste stedentrips in Europa

Op zoek naar ideeën voor een leuke stedentrip in Europa? In deze blog heb ik mijn 21 favoriete stedentrips voor je op een rijtje gezet. Van Parijs tot Praag en van Barcelona tot Boedapest. En van historische steden tot moderne metropolen. Afwisseling genoeg! Laat je inspireren door deze lijst met bestemmingen en ontdek de mooiste steden in Europa.

Lees meer “21x leukste stedentrips in Europa”