Beste Black Friday deals voor reizigers (2023)

Beste Black Friday deals voor reizigers (2023)

Black Friday, hét moment om goede deals te scoren voor jouw volgende vakantie! Speciaal voor jou heb ik de beste aanbiedingen op het gebied van vakanties en reizen geselecteerd. Of je nu een stedentrip of strandvakantie plant, een nieuwe reiskoffer zoekt of een toffe excursie wilt boeken: nu is het moment om te profiteren.

Lees meer “Beste Black Friday deals voor reizigers (2023)”

Samsung SmartTag: bluetooth tracker review

Samsung SmartTag: bluetooth tracker review

Heb jij al van de Samsung SmartTag gehoord? Als frequente reiziger heb je het misschien al eens meegemaakt: je koffer raakt kwijt op reis. Achtergebleven op de luchthaven van vertrek, verdwenen tijdens een overstap of verwisseld met een koffer van iemand anders. Het kan een enorm frustrerend zijn, want in plaats van genieten van je vakantie moet je je plotseling bezig houden met het terugkrijgen van je spullen.

Lees meer “Samsung SmartTag: bluetooth tracker review”

30x de leukste kerstcadeaus voor reizigers

30x de leukste kerstcadeaus voor reizigers

Op zoek naar de leukste kerstcadeaus voor reizigers? In deze lijst heb ik 30 toffe cadeaus voor iemand die op reis gaat verzameld. De lijst is gesorteerd op budget en staat vol leuke cadeau ideeën voor reizigers, die je tijdens Kerst of op een ander feestelijk moment wilt verrassen.

Lees meer “30x de leukste kerstcadeaus voor reizigers”

Review: Beste boottocht om dolfijnen en walvissen te spotten op Madeira

Review: Beste boottocht om dolfijnen en walvissen te spotten op Madeira

Dolfijnen en walvissen spotten is een van de leukste en meest bijzondere activiteiten om te doen op Madeira. Tijdens mijn vakantie op Madeira heb ik dit met een boottocht met Magic Dolphin gedaan. In dit artikel lees je alles over mijn ervaringen met deze tour en het spotten van dolfijnen en walvissen op Madeira.

Lees meer “Review: Beste boottocht om dolfijnen en walvissen te spotten op Madeira”

5x Toffe hotels voor een overnachting met privé sauna

5x Toffe hotels voor een overnachting met privé sauna

Zin in een ontspannend weekend weg of een luxe overnachting? Een hotelkamer met privé sauna is ideaal voor wie op zoek is naar ontspanning, wellness én privacy.

Een bezoek aan de sauna heeft bewezen voordelen voor je fysieke en mentale gezondheid. Een goed excuus dus om te kiezen voor een luxer kamertype inclusief wellnessfaciliteiten en te genieten van een exclusieve sauna voor jezelf.

Lees meer “5x Toffe hotels voor een overnachting met privé sauna”

35x De meest handige vakantie spullen

35x De meest handige vakantie spullen

Handige vakantie spullen zoals packing cubes, een waterdicht telefoonhoesje of een sneldrogende handdoek: ik ben er dol op! Met inmiddels aardig wat reizen en reisbestemmingen op de teller heb ik de nodige handige reisgadgets uitgeprobeerd en verzameld. Afhankelijk van het type vakantie (bijvoorbeeld een lange backpackreis naar Azië of juist een korte stedentrip in Europa) kies ik welke gadget ik meeneem en in mijn koffer of handbagage stop.

Lees meer “35x De meest handige vakantie spullen”